Het bestuur mist jullie… Terwijl het Corona virus voortwoekert bekijkt het bestuur per activiteit of deze doorgang kan vinden. Natuurlijk doen we dit met alle adviezen die ons gegeven worden vanuit de overheid of overheden.
We zien ook al uit naar volgend jaar en zijn o.a. bezig met de organisatie voor het Nieuwjaar weekend van onze BSG leden op 16/17 jan 2021. Zie de agenda voor meer informatie.

Welkom op de website van de Nivon Bergsportgroep Rotterdam.

  • Kom in contact met ervaren buitensporters
  • Binnen de NIVON Bergsportgroep Rotterdam is er veel buitensportkennis aanwezig…klimmers, bergwandelaars, via ferrata, speleologen, kajakkers, natuurfotografen, boulderaar en klimmers, kaart- en kompaslezers en Geocache specialisten delen graag hun kennis met jou en nemen je mee op avontuur!
  • Het hele jaar door worden er door de leden van de Bergsportgroep maandelijks wandeltochten georganiseerd en worden er in diverse klimhallen binnen- en buiten klimactiviteiten ondernomen!
  • Heb je altijd wel eens primitief willen kamperen in de Ardennen, ga dan eens mee op een Bivaktocht…zonder tent, maar wel met gezellige buitensportmaten.
  • Het Hemelvaart Klim en Wandelweekend in de Ardennen brengt veel Bergsportgroep-leden bij elkaar….je bent altijd van harte welkom om hier van de partij te zijn en de Bergsportgroep-sfeer op te snuiven!
  • Kids komen bij de Bergsportgroep ook aan hun trekken, er wordt er een speciale Kinderbivak georganiseerd.
  • Ga de uitdaging eens aan om samen met ervaren en minder ervaren klimmers de bergen in te gaan en samen je eigen route uit te stippelen…dat doen wij in de Alpenlanden, Duitsland en natuurlijk in de Ardennen!
  • Ja en wil je zelf eens een bergsportactiviteit organiseren binnen de Nivon Bergsportgroep Rotterdam… juichen wij dat zeer toe…je bent WELKOM bij de Bergsportgroep Rotterdam een club van enthousiaste klimmers, klauteraars en kletteraars!

Doe mee met onze activiteiten! Zie ons activiteiten overzicht t/m dec. 2020. Kijk op de verhalen pagina of onderaan deze pagina om te zien wat je hebt gemist 😉

Binnenkort

Helaas kunnen een aantal van onze geplande BSG activiteiten niet doorgaan door Covid-19 maatregelen.

Wegens de aangescherpte Corona maatregelen van de overheid, heeft de BSG Wandelcommissie helaas moeten besluiten dat de geplande BSG wandeling op zondag 11 okt. niet kan doorgaan.

We hopen dat later dit jaar de Corona maatregelen weer wat minder stringent worden, waardoor de geplande BSG wandelingen op zondag 8 november en zondag 13 december wel kunnen doorgaan. Later in oktober zullen we via een BSG mailing hierover meer informatie kunnen geven.

Zie ook de BSG Okt nieuwsbrief hiernaast.