Activiteiten

Voor het activiteiten overzicht van dit najaar, Click hier.

mrt
21
za
Bivak weekend, 21 en 22 maart : @ In het mergelheuvellandschap van Zuid-Limburg
mrt 21 @ 07:00 – mrt 22 @ 18:45

Daar is ie weer!!

Ons jaarlijks weekeinde “back to basic” van de Nivon Bergsportgroep Rotterdam !!!

Twee dagen stappen met je hele hebben en houden weg gepropt in de rugzak. Lekker 50 km stoempen over onverharde en half verharde paden met een overnachting in een dennenbosje onder de (hopelijk zichtbare) sterrenhemel. Een ieder die het al eens heeft gedaan weet hoe lekker het kan zijn…. Tevens de gelegenheid om je buitensportuitrusting (met uitzondering van je tent) eens grondig te testen op:

Duurzaamheid, waterdichtheid, draagcomfort, temperatuurbereik en gewicht. 

Ook de ultieme testcase van eigen conditie voor de aankomende zomer. Kortom een weekend dat je eigenlijk niet zou mogen missen.

Vanwege de nog heersende varkenspest, in een groot deel van de Belgische Ardennen, zijn we dit jaar op zoek gegaan naar een on-Nederlands alternatief; het Mergelheuvellandschap van Limburg!

Snel voorbereid maar wat waren we blij verrast tijdens de voorbereiding. Ondanks dat storm Ciara ons probeerde tegen te werken hadden we deze keer een droog weekend met prachtige vergezichten.  lees hier verder over de Aankondiging Bivaktocht 2020

Aanmelden vóór zaterdag 14 maart!  Zodat wij de carpool indeling nog kunnen maken.

Opmerking t.a.v. deelname..  Het Bivakweekend is alleen geschikt voor de geoefende wandelaar met een goede conditie en een sportieve instelling waarvoor een meerdaagse wandeltocht met +/- 15 kg bagage geen probleem moet zijn. 

apr
19
zo
BSG wandeling, 19 april @ Nader bekend maken
apr 19 @ 10:45 – 17:00