Wie zijn wij

Wij zijn de Nivon Bergsportgroep en maken deel uit van het Nivon Rotterdam.
We zoeken de bergen op, om er te klimmen, klettersteigen, wandelen vooral. Buiten het seizoen zijn we te vinden in bossen, klimhallen, wandelpaden. Eigenlijk overal waar je outdooractiviteiten kunt doen, in binnen- en buitenland.  Kijk op de pagina ‘Activiteiten’ voor een actueel overzicht.
Iedereen die voldoende fit is kan mee doen. Je ontmoet mannen en vrouwen uit alle lagen van de samenleving die in de berghut of op de camping na afloop graag ervaringen uitwisselen. We zijn geen egoïsten, het team, de groep, de gezamenlijke ervaring staan voorop.    
Meld je aan en kom gewoon langs bij een activiteit. Probeer het !
De kosten van een reis of een evenement wordt altijd laag gehouden. Want het Nivon Bergsportgroep heeft geen commerciële doelstelling. Zo verhuren we je spullen uit een bescheiden materiaaldepot voor een (klim-)activiteit tegen kostprijs.

Wil je meer over het Nivon weten Zie:  https://nivon.nl  en https://www.nivonrotterdam.nl

Nivon-leden kunnen lid worden van de bergsportgroep. Maar ook als je buiten het Nivon belangstelling hebt om deel te nemen aan onze activiteiten nodigen we je van harte uit.
Stuur daartoe een bericht op de contact pagina of via de link onderaan deze pagina, aan het bestuur van de bergsportgroep.


BESTUUR VAN DE BERGSPORTGROEP

Albert van der Niet, voorzitter,

Rene Tol, penningmeester,Niek Fraterman, secretaris. 

Pieter de Greef, website & Pr