Activiteitenweek België, voor elk wat wils!

Wanneer:
18 juni 2018 – 24 juni 2018 hele dag
2018-06-18T00:00:00+02:00
2018-06-25T00:00:00+02:00
Waar:
Viroinval en omgeving
Nog nadere bekendmaking
Contact:
Albert van der Niet

Hallo wandelaars, klimmers, klettersteigers, en cultuurminnaars,

Dit keer geen klim- en wandelweek ver weg, maar een activiteitenweek van 18 t/m 24 juni in Viroinval. Niet te ver weg, zodat het ook voor een paar dagen de moeite loont. En bovendien een van de mooiste gebieden van België.

Viroinval ligt tussen Philippeville en de Franse grens.In dit gebied, rondom de rivier de Viroin tot aan de Franse grens, zijn zeer veel wandelpaden. In het boek “Wandelen door de mooiste landschappen van België” staat bij 2 wandelingen rond Nismes: “Diep in het linkerbeen van de provincie Namen ontvouwt zich een merkwaardige, nogal sprookjesachtige omgeving, Tussen de welvende graslanden gapen hier en daar diepe rotskloven”. Meer richting de Franse grens is het gebied meer verlaten en begroeid met bos.

Voor meer informatie over de activiteit Aankondiging aktiviteitenweek België 2018 (1)

Geef je op aan Albert middels e-mail (hierboven), vermeld welke dagen je wilt komen en welke activiteiten je wilt gaan doen. En…. aub een reactie hieronder wat je van de activiteit vindt en of je deel wilt nemen aan deze week.

Groet Albert van der Niet

Eén gedachte over “Activiteitenweek België, voor elk wat wils!

  1. Frits en Carla willen wel een weekje mee. In ieder geval willen wij wel meeedoen met de klettersteig en wandelen. Frits wil ook wel gaan klimmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.