Activiteitenweek Frankrijk, is afgelast

Wanneer:
19 september 2020 – 26 september 2020 hele dag
2020-09-19T00:00:00+02:00
2020-09-27T00:00:00+02:00
Waar:
Camping Les Ephelides
26170 Buis-les-Baronnies
Frankrijk
Contact:

Helaas afgelast ivm Covid (code orange!).

Alleen voor BSG leden.  Van 19 september tot 26 september staat de activiteitenweek van de bergsportgroep op de agenda: wandelen en klimmen en klettersteigen in het zuiden van Franrijk.
Weer eens een goede mogelijkheid om de leden van de BSG te ontmoeten en met elkaar buitensport activiteiten te ontplooien. Als locatie heeft het bestuur gekozen voor een camping nabij Buis les Baronnies ; zie website :
https://www.ephelides.com/location-chalet-buis-les-baronnies.html  

Vanwege de Corona-eisen is ons voorstel is om in principe te gaan kamperen. Op deze camping is het voor leden, die behoefte hebben aan wat meer comfort, ook mogelijk om een huis of mobile home te huren. Het is dan wel lastig om de 1 meter (Frankrijk) of liever 1,5 meter (Nederland) afstand te bewaren, zodat per huis / mobile home in principe alleen leden van een huishouden kunnen worden gehuisvest of per huis / mobile home een zeer beperkt aantal mensen, waarbij voldoende afstand houden nog mogelijk is.

Informatie over deze huur kunnen de leden vinden op de website van de camping en leden dienen ook zelf deze huur te regelen.
Uiteraard kunnen we overdag in de frisse buitenlucht gewoon met elkaar gaan wandelen en klimmen. Wat betreft de andere gezamenlijke activiteiten, zoals met elkaar eten, die kunnen ook in de open lucht plaats vinden.

De reis vanuit Nederland kan per trein / bus of met de auto. Het bestuur zal in verband met de Corona eisen geen carpool regelen, maar de deelnemers kunnen wel in onderling overleg afspraken maken over carpooling.

BSG leden die willen deelnemen aan deze activiteiten-week wordt verzocht om zich voor 15 augustus aan te melden via een mail aan het bestuur : bestuur@nivonbergsportrotterdam.nl

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur BSG Rotterdam

Opmerking :
In deze tijd van Corona zijn er extra risico’s aan reizen naar en verblijf in het buitenland. Leden nemen op eigen risico deel aan deze week en dienen zelf  te zorgen voor  passende verzekeringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.