Bivak weekend, 21 en 22 maart :

Wanneer:
21 maart 2020 @ 07:00 – 22 maart 2020 @ 18:45
2020-03-21T07:00:00+01:00
2020-03-22T18:45:00+01:00
Waar:
In het mergelheuvellandschap van Zuid-Limburg
Kosten:
€5 p/d voor niet Nivon bsg leden
Contact:
Pieter de Greef

Daar is ie weer!!

Ons jaarlijks weekeinde “back to basic” van de Nivon Bergsportgroep Rotterdam !!!

Twee dagen stappen met je hele hebben en houden weg gepropt in de rugzak. Lekker 50 km stoempen over onverharde en half verharde paden met een overnachting in een dennenbosje onder de (hopelijk zichtbare) sterrenhemel. Een ieder die het al eens heeft gedaan weet hoe lekker het kan zijn…. Tevens de gelegenheid om je buitensportuitrusting (met uitzondering van je tent) eens grondig te testen op:

Duurzaamheid, waterdichtheid, draagcomfort, temperatuurbereik en gewicht. 

Ook de ultieme testcase van eigen conditie voor de aankomende zomer. Kortom een weekend dat je eigenlijk niet zou mogen missen.

Vanwege de nog heersende varkenspest, in een groot deel van de Belgische Ardennen, zijn we dit jaar op zoek gegaan naar een on-Nederlands alternatief; het Mergelheuvellandschap van Limburg!

Snel voorbereid maar wat waren we blij verrast tijdens de voorbereiding. Ondanks dat storm Ciara ons probeerde tegen te werken hadden we deze keer een droog weekend met prachtige vergezichten.  lees hier verder over de Aankondiging Bivaktocht 2020

Aanmelden vóór zaterdag 14 maart!  Zodat wij de carpool indeling nog kunnen maken.

Opmerking t.a.v. deelname..  Het Bivakweekend is alleen geschikt voor de geoefende wandelaar met een goede conditie en een sportieve instelling waarvoor een meerdaagse wandeltocht met +/- 15 kg bagage geen probleem moet zijn. 

2 gedachten over “Bivak weekend, 21 en 22 maart :

  1. Beste Gerrie,

   Als niet geoefend wandelaar raad ik je ten zeerste af om hieraan deel te nemen. het programma van het weeknd is nog niet gepubliceerd maar we vermelden altijd dat een goede conditie en een meerdaagse wandeltocht met 15 kg bagage geen probleem moet zijn.
   De bergsportgroep houd wel elke maand een stevige wandeling, wellicht leuk om daar aan deel te nemen om kennis te maken en te zien of je het leuk vind.

   Met vriendelijke groet, namens de bergsportgroep Rotterdam, website beheerder

   Pieter de Greef.

   Ps ik ben benieuwd hoe je onze activiteit hebt gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.