BSG wandeling Gorinchem, 13 juni

Wanneer:
13 juni 2021 @ 11:10 – 17:00
2021-06-13T11:10:00+02:00
2021-06-13T17:00:00+02:00
Waar:
R-net station Gorinchem
Stationsweg 3
4205 AA Gorinchem
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Niek Fraterman

Aangezien vanaf 5 juni de Corona-maatregelen zijn versoepeld kunnen we weer BSG wandelingen organiseren.

Daarom nodigen we jullie hierbij uit voor de BSG wandeling op zondag 13 juni, die start vanaf R-net station Gorinchem om 11:10. 

We wandelen vanaf het station Gorinchem over de wallen naar de Waal ( circa 2 km ) , waar we het veer naar Sleeswijk nemen ( vertrek 11:45 ).

Vanaf Sleewijk lopen we langs de Waal naar het leuke plaatsje Woudrichem. Daar nemen het veer naar slot Loevestein, waar we een rond wandeling om het slot maken. Daarna gaan we met het veer naar Woudrichem, waar we daarna het veer terug naar Gorinchem nemen.  Via de wallen van Gorinchem lopen we terug naar het station Gorinchem. De totale afstand is 14 km, maar de wandeling is makkelijk in te korten door Loevestein over te slaan of de wallen van Gorinchem over te slaan. Zie ook het bijgevoegde kaartje voor de route.

Varen met de veren :
In deze wandeling zijn vier oversteken met een veer; kosten voor deze vier veren samen bedraagt ongeveer 6 Euro. De dienstregeling van deze veren is ook toegevoegd aan deze mail. Na aanmelding krijg je mee info over de aanschaf van de tickets voor deze veren.

LET OP : op deze veren is het dragen van een mondkapje verplicht !!.

Vervoer :

We vertrekken stipt om 11:10 uur vanaf het plein voor het R-net station Gorinchem om het veer van 11:45 naar Sleewijk te halen.

Aankomst van de trein uit Dordrecht / Rotterdam is om 11:07
( vertrek van Rotterdam CS  9:56 -spoor 6  en overstap Dordrecht 10:19 / 10:41 ; LET OP : op spoor 15 uitchecken bij NS en inchecken bij R-net ).

Voor degenen die met de auto komen is er bij station Gorinchem betaald parkeren ( Q-park P+R Stationsweg ). Elders in Gorinchem zijn wat verder van het station gelegen ook parkeer mogelijkheden in de woonwijk ( achter ) ten noorden van het station of betaald  parkeer in de parking Kweeklust nabij het centrum..

Aanmelden :

Je kunt je aanmelden door uiterlijk 12 juni 18:00 een mail te sturen aan de wandelcommissie : BSGRotterdamwandelingen@gmail.com

De weerverwachting belooft mooi wandelweer voor zondag 13 juni.

 

Hartelijke groet en tot ziens,

Marianne Giesbers, Niek Fraterman Yvette Rosenboom

de wandelcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.