Wandeling Bergsportgroep Rotterdam

Wanneer:
10 maart 2019 @ 10:45 – 18:15
2019-03-10T10:45:00+01:00
2019-03-10T18:15:00+01:00
Waar:
NS station Bergen op Zoom
4611 CD Bergen op Zoom
Nederland
Contact:
Wandelcommissie

Beste BSG leden,

De BSG is een voorstander van meer actie voor het klimaat & duurzaamheid en maakt daarom de BSG leden attent op de grote klimaat-demonstratie, die op 10 maart vanaf 13:00 gaat plaatsvinden op de Dam in Amsterdam. BSG leden kunnen natuurlijk individueel naar deze demonstratie gaan, maar Jolijn van Eldik gaat met de trein vanaf Dordrecht via Rotterdam met een groep Nivon leden. BSG leden, die zich willen aansluiten bij deze groep, kunnen zich per mail aanmelden bij Jolijn : jolijn.van.eldik@kpnmail.nl .

Het BSG bestuur is van mening dat deelnemen aan een demonstratie een individuele keuze is en daarom niet een vervanging van de ook op 10 maart geplande  BSG wandeling.  Daarom organiseert de BSG op 10 maart nog steeds een BSG wandeling voor de leden, die niet naar deze demonstratie willen gaan.
De wandeling is niet de aangekondigde walk-your-routes wandeling op het eiland van Dordt, die we later in het jaar op de wandel-agenda gaan zetten, maar een wandeling rondom Bergen op Zoom. Deze wandeling van 17 km is de Groene Wissel wandeling no.171, genaamd “The Wall” , die loopt langs de Brabantse Wal  en start / eindigt op het NS station Bergen-op-Zoom. Meer informatie over deze wandeling kan worden gevonden op :
www.wandelzoekpagina.nl/dagwandelingen/wandeling.php?wnummer=11937

Wandelaars, die willen meelopen met deze wandeling rondom Bergen op Zoom, kunnen zich aanmelden op : bsgrotterdamwandelingen@gmail.com

We starten deze wandeling om 11:00 bij de westzijde van het station. De Intercity vertrekt om 9:51 uit Rotterdam Centraal en arriveert om 10:45 op het station Bergen op Zoom. Nabij het station zijn ( vooral aan de oostzijde ) mogelijkheden om de auto te parkeren.

Onderweg is er beperkt horeca aanwezig en daarom adviseren we zelf voldoende eten & drinken meenemen.

Met vriendelijke groeten,

De wandelcommissie; Marianne Giesbers, Yvette Rosenboom, Niek Fraterman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.