Klim-competitieavond Monte Cervino, 18 dec 2019

Nivon BSG klimcompetitie 18 dec 2019,

Het was de meest bezochte Nivon BSG klimavond van het jaar! Leander de jongste toevoeging aan ons leden bestand van klimliefhebbers en met prima referenties, gooide hoge ogen maar was niet goed genoeg om crack Erik de H van de eerste plaatst te stoten. Speciaal noem ik Rutger,  onze oudere ervaren klimmer die steevast bij de top eindigt en de competitie scores in het NKBV bestand bijhoud.
Een spannende strijd zou de deelname door Erik T geweest zijn, tegenwoordig boulder crack als Erik de H. Echter Erik T kwam te laat opdagen en viel buiten mededinging.
Ook heel goed waren de twijfelaars die het competitieklimmen maar niets vinden en hun competenties zelf te laag inschatten.  Heel leuk dat ze toch meededen. Of doen de prima sfeer, de kreten van euforie bij het toppen van de route het elke keer weer…Het geven van een boost aan je kunnen 😉

Het maak niet uit, het was weer een leuke avond met aanmoedigingen van Thea en Pieter die niet mee konden doen door blessures… Rutger die de scores in het NKBV systeem invoert waar ze voor de eeuwigheid bewaard worden veroverde de derde plaats, Leander werd tweede en Erik de H prolongeerde zijn 1ste positie in de competitie. Voor de winnaar was er een outdoor activiteiten boek en natuurlijk de “rots wissel trofee”.

Van l >R: Bart, Leander, Rene, Thea, Marie-Louise, Erik dH, Albert, Erik T, Henk, Erikjan, Henny, Pieter, Marjan en Rutger

 Proficiat allen voor de geleverde sportieve prestaties… en tot de boulder-competitie op 15 jan 2020,

Met klimgroet Pieter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.