Klimcompetitie 14 dec 2022

We kijken terug op een geslaagde eindejaar klimcompetitie van onze Nivon Rotterdam bergsportgroep. Dit jaar gelukkig weer zonder Covid restricties, kunnen houden in ‘de Klimmuur’ aan de Prinsenlaan.
Een enigszins uitgedund veld van 10 klimmers heeft er zin in gehad. De competitie gaf aanzet om te presteren, hoewel sommige van ons dat niet zullen willen erkennen ;-).   

Buiten eigen geloof in en tot verrassing van haar eigen prestaties haalde MarieLouise een speciaal in het leven geroepen erkenning.  Nm de poedel prijs, niet voor de laatste maar voor de vierde plaats en dat in het veld waarin louter cracks presteren.  Voorwaar een fantastische prestatie vond een ieder. 

Erik H. (organisatie) had weer voor leuke prijsjes had gezorgd,  Erikjan streek met de derde plaats een mooie mok op, enjoy EJ… Bart C had mazzel met zijn 2de plek die avond, steevast ergens bovenaan eindigend, ontving hij pommade om zijn vingertoppen te verzachten.  Wij denken dat Marjolijn er blij mee is geweest. 

Erik H. veroverde weer de 1ste plaats, dit betekende een reprise voor de boulder-wisseltroffee en ontving zelf de bijbehorende ‘pofballen’ prijs.  Dit zal heb verder helpen zijn krachten in de boulderhal van o.a. Delft Blue op peil te houden en volgend jaar weer te vechten voor zijn welverdiende plek. 

Tenslotte dank aan het BSG bestuur dat een drankje aanbod op deze weer fijne avond.  Tot volgend jaar allen…….

Uw rapporteur Pieter.

 

In de groepsfoto van links en met de klok mee : Erikjan, MarieLouise, Luc, Remco, Rene, Albert, Bart, Henk, Erik en Pieter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.