Verdeling Klimmaterialen onder BSG leden

Beste BSG leden, Klimmers, trekkers en wandelaars,

Het bestuur heft de voorraad aan klim- en zekermaterialen op en bied het ter verdeling aan onder haar BSG leden zonder kosten. De materialen zijn overgebleven van een voorselectie waarbij te oud materiaal ter vernietiging is weggebracht. Dit betrof o.a. klimgordels en touwen. 
In de bijgevoegde Excel spreadsheet is e.a. gerubriceerd met aantallen en beschrijving van de klimmaterialen, extra zijn foto’s toegevoegd. 
De aangeboden materialen zijn nog in goede staat, maar de ledenmoeten zelf bepalen of de aangeboden materialen inderdaad nog geschikt zijn voor gebruik als klim – of zekermateriaal.

Ben je geïnteresseerde in een of meerdere items, stuur dan een email aan  nivonbsgact.pdegreef@gmail.com met vermelding in het Onderwerp; Klimmaterialen BSG. In de tekst het aantal per item met de beschrijving van de materialen.
De items worden in de eerste instantie verdeeld worden onder de gegadigden. Maar indien er teveel inschrijvers zijn voor bepaalde items, dan worden de beschikbare items met een gelukkige hand verloten onder de inschrijvers.

De inschrijving sluit op 15 jan 2024

Namens het bestuur van de Bergsportgroep Nivon Rotterdam.

Vriendelijke groeten en prettige feestdagen,

Pieter de Greef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.