Klimcompetitieavond de Klimmuur Rotterdam, 20/12/’17

Georganiseerd door Erik Hulster hadden we op Woensdag 20 december 2017 een jaar afsluitende klimcompetitie avond. Maar liefst 11 deelnemers en supporters Constanze Endenburg en grote verrassing Thea Brejaart maakte hun opwachting!  Maar liefst tot aan 6C werd er geklommen om de uitslag beslissend te maken, jaaaaa we gaan vooruit ;-).  Thea Brejaart is zo enthousiast geraakt dat ze zich opgegeven heeft voor de Klimgroep Nivon WhatsApp (contact beheerder Remco Broekmans).

Deelnemers klimcompetitie dec 2017

Deelnemers van boven naar beneden en link naar rechts, Erik Hulster, Hennie de Bruin, Rutger Elink, Henk Spronk, Eric Jan Roodbol, Piet de Greef, Bart Cuppens, Rene Tol, Remco Broekmans, Albert v d Niet, en jaar winnaar Erik Tol.

 

Rutger E heeft zijn best gedaan om de scores in te voeren op de site van NKBV. https://was2.shiftf5.nl/competitions/3468

 

Begonnen met een 5A kon de competitie echt beginnen bij een spannende en balans technische 5C. Vanaf een overhangende 6A begon het rap duidelijk wie tot de cracks behoorde. Mmm hebben zij die boulderen een voordeel!….. Check het scorebriefje, als u het snapt? Gelukkig hadden we Rutger in ons midden, als een wiskundige ging hij door de puntentelling. De winnaars zijn…..1ste Erik Tol, 2de Erik Hulster (1ste van 2016) en wedstrijdleider en oudgediende…. Rutger Schuurman 3de….. chapeau mannen!

Secretaris Rene Tol had een prijs voor de winnaar. U kunt zich voorstellen dat Rene zeer trots was deze te mogen uitreiken aan zijn zoon….een echte oud en nieuw beleving. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.