Theemutsen, Hi Thee & Wandeling in het Delftse Hout

Op 11 juni is er door Ton en Jolijn een culinaire wandeling door het Delftse Hout georganiseerd. Het weer werkte goed mee waardoor het zelfs nog mogelijk was een duik te nemen in de plas van het Delftse Hout.  Helaas werd er geen “skinny dipping” gedaan ;-). 

Culinair was de wandeling wel, Ton en Jolijn hadden woord bij stuk gehouden en serveerde op een grasstrook langs het water  scones met clotted cream en heerlijk jam en er was zelf gebakken bananen cake van Constanze en Piet en daarnaast ook nog andere lekkernijen meegenomen door de deelnemers die je op de foto’s maar moet ontdekken. En ja de wandeling was mooi met leuke doorkijkjes.  Als je zelf wilt kijken waar en hoe we gewandeld hebbenn ga dan naar: https://www.wandelzoekpagina.nl/wandelroutes/maakwandelroute.php?wnummer=16846  en als je nog meer ideeën op wilt doen: http://www.foodwalks.nl/bieslandse-bessenroute 

Constanze en Piet hebben in ieder geval geen avondeten meer gegeten, met dank aan Ton en Jolijn…   Het was een prachtige dag.

P1040284

Afbeelding 1 van 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.