Geocache met kinderen Delftse Hout, 17 feb

Wanneer:
17 februari 2019 @ 11:00 – 17:00
2019-02-17T11:00:00+01:00
2019-02-17T17:00:00+01:00
Waar:
Delfse hout / Bieslandse polder
Korftlaan
2616 Delft
Nederland
Kosten:
noppes
Contact:
Martijn Blom

Nivon Bergsport Rotterdam organiseert een serie van vier geocache-activiteiten. Als je meer wilt weten over geocaching, is deze gelegenheid een prima manier om wegwijs te worden in een outdoor hobby met veel mogelijkheden. De serie is bedoeld voor iedereen die nog niet helemaal weet wat geocaching is. Pas op het is een verslavende hobby! 

Op zondag 17 februari om 11 uur starten we met de derde activiteit in de geocacheserie. De bewoners van de Kaboutervilla in de prachtige omgeving van Delftse Hout (DH). Bij elkaar ongeveer een drie kilometer wandelen met een schitterende beloning voor de goede zoekers.

De cache is speciaal bedoeld voor jongste cachers, dus leuk om een neefje of nichtje mee te nemen. Maar ook oudere kinderen en volwassenen zullen dit als een leuke avontuurlijke speurtocht zien.

Een prachtige kaboutervilla aan het oog onttrokken, midden in het Delftse Hout. Dat is het einddoel van deze wandeling. Maar onderweg zullen de verlegen kabouters hun geheim niet makkelijk prijs geven. Ze vinden het erg leuk als je op bezoek komt, dat hebben wij reeds gemerkt. En iedere kabouter heeft een aparte hobby. Maar hoe vind je ze en vertellen ze jou dan waar hun villa gebouwd is?

Startpunt: parkeerplaats DH (N 52° 01.103 E 004° 22.865 ) aan de Korftlaan (halverwege aan DH-zijde)

Na aflopen drinken we gezamenlijk iets warms bij Café du Midi aan de Noordeindseweg.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan met het aantal deelnemers. Afhankelijk van de omvang kijken we even of we de groep opsplitsen (bijv. kleine groepjes met een ouderbegeleider).

Groet,

Martijn Blom

Voor het volledig programma en datum overzicht van deze Geochache-activiteiten.  URL: Geocache met nivon

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.