Geochaches : Lost Places- Land van Ooit,17 maart

Wanneer:
17 maart 2019 @ 11:00 – 17:00
2019-03-17T11:00:00+01:00
2019-03-17T17:00:00+01:00
Waar:
Land van Ooit
Kasteellaan 1
5253 AM Nieuwkuijk
Nederland
Kosten:
noppes
Contact:
Martijn Blom

Nivon Bergsport Rotterdam organiseert een serie van vier geocache-activiteiten. Als je meer wilt weten over geocaching, is deze gelegenheid een prima manier om wegwijs te worden in een outdoor hobby met veel mogelijkheden. De serie is bedoeld voor iedereen die nog niet helemaal weet wat geocaching is. Pas op het is een verslavende hobby! De laatste van een serie van vier!  Lost Places, plekken die verlaten zijn zoals gebouwen, bunkers of bruggen. Meestal in een vervallen staat, waardoor het best spannend is om naar binnen te gaan.

Op zondag 17 maart:  de lost place ‘Lucky in het Land van Ooit’. In 1989 werd het land van ooit geopend als een pretpark voor kinderen nabij Heusden. In 2007 is het park gesloten vanwege financiële problemen van de exploitant. Vergane glorie van sprookjes en fabels, overwoekerd door onkruid en een dikke laag mos. Een leger van Napoleon dat vastloopt in een moeras.  Dit spannende terrein is tussen nog steeds open voor bezoekers en je kunt de auto nog steeds kwijt op het oude parkeerterrein. (Houd Kasteellaan 1 te Nieuwkuijk aan en volg de borden ‘Parkeren Poort van Heusden’) .

Op het terrein is een multi te vinden die kan worden gecombineerd met enkele traditionals. Kortom een hele spannende locaties voor een cachebezoek. zie het Land van Ooit ooit op youtube  https://youtu.be/wW4Rj4zqNJ0

Dus noteer alvast in je agenda en geef je op. Meer informatie volgt. 

We willen een auto-carpool indeling maken om zo te besparen op kosten + klimaat. 

Met geocache groet,

Martijn Blom, martijnblom@skpnet.nl

Voor het volledige programma en datum overzicht van deze serie geochache activiteiten.  URL: Geocache met nivon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.